Månedligt horoskop Vandmanden Oktober 2024

I oktober 2024 vil Jupiter påvirke Vandmanden meget, og det er ikke den bedste måde. Det vil bringe mange variabler, udfordringer og konflikter, som er svære at forene ind i livet. Horoskop Vandmanden Oktober 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Vandmanden: Hvis du ønsker, at oktober skal være en god måned, så vær pragmatisk og kom til sagen. Prøv, hvis det er muligt, at nøjes med disse ideer, der virker arkaiske for dig i stedet for at gøre, som du finder passende. Ved at gøre det, vil du møde alle de udfordringer, der vil byde dig. På de bedste dage vil du overgå dig selv! Pludselig vil du score point, og du vil få, hvad du vil, når tiden kommer. På den økonomiske side er det ikke en god form. Saturn lægger nogle strenge begrænsninger på dig, men det er for at du kan komme overens med det, der er væsentligt. Horoskop Oktober 2024 Vandmanden – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Denne måned vil din indtjening være stabil. Økonomisk flow vil være fantastisk, fordi du vil få penge fra din løn og de virksomheder, du har investeret i. Finans Horoskop vil have dig til at benytte denne mulighed, når stjernerne er justeret til din fordel for at sikre, at du finder nye måder at tjene penge på. Horoskop Vandmanden Oktober 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Vandmanden Oktober 2024

I oktober bør vandmænd være forsigtige på arbejdet, fordi deres chef måske forsøger at få fat i dig og bevise, at du gør noget forkert. Så giv ham ikke en chance og vis ham, at selvom du tager alt med humor, så er du stadig perfekt på arbejdet. Du vil være åben over for ændringer i tankemønstre. I denne periode er det godt at give dig selv lidt tid til daglig meditation og gå dybt i dig selv. Det kan hjælpe dig med at forbinde med din krop, og du vil begynde at lytte til den.

Held

Dine evner til at binde sig til helt fremmede gør underværker. Takket være dem øges dit potentiale for succes, og du formår at nå dine mål uden problemer. Men nogle mennesker kan give løfter til dig og ikke holde dem. Så følg dem nøje, og hvis du føler, at de kan slippe dig uden varsel, så gør det nødvendige. På den økonomiske side er du særligt sikker. Vandmanden! Du kan tro på, at dine heldige stjerner kommer ud af et kortvarigt dødvande, hvis du vil. På den anden side, glem ikke, at din bankmand er meget realistisk, især på dette tidspunkt.

Familie

Den seksuelle energi og lyst vil blive placeret på den anden, på den person, som du bor sammen med, eller som du ønsker at være din partner med. Mars vil give dette forhold et særligt drive og styrke og på den anden side vil forbinde dig med dit kald til uafhængighed, at være autentisk dig selv. Alt dette kan give problemer med at lytte til den anden og sætte dig selv i deres sted. Derudover genererer denne planet en høj dosis aggressivitet, som godt kanaliseret kan være meget nyttig; men hvis det ikke er tilfældet, kan det også gøre ondt eller forårsage skade. Pas på dig selv eller hvem du elsker.

Penge

Hvis du ønsker at blive belønnet for dine talenter, vil du uden tvivl prale af dine fortjenester i oktober. Du risikerer dog at overvurdere dem lidt og skræmme dem, der er villige til at imødekomme dine ønsker inden for rimelighedens grænser!

Elsker

Nok af fællesskab og ømt venskab! Det vigtige bliver hud-mod-hud-dialogen, de hemmelige begær, jalousiens pine, lysten der aldrig kan tilfredsstilles, den uendelige tørst efter kærtegn og orgasmer. De vil være dage, hvor de smelter ind i hinanden. Vanskelighederne vil sætte båndet på prøve, da de vil bringe den virkelige situation af oprigtighed eller mistillid frem i lyset, der opretholder den. For dem, der er alene, er det vigtigt, at de undgår promiskuitet. De, der er i et par, bør undgå voldelige scener derhjemme og, hvis de har en hemmelig romantik, være på vagt, fordi de kan se dem, give dem væk og forkæle, hvad de har. Bedste oktoberdage i kærlighed til Vandmanden: 1. oktober og 17 fra oktober til 25. oktober.

Sundhed

Pengene kommer langsommere ind, men du går ikke glip af dem. Du kommer til at fortsætte med din rytme fra de sidste måneder, men i virkeligheden er du ikke bekymret. Så længe du har alle dine udgifter dækket… Andre ting er vigtigere for dig.

Arbejde

Det bliver en fremragende oktober måned for arbejde, især indtil den 20. Anerkendelse, megen aktivitet, konstant hjælp, gunstige transaktioner og samtidig et meget behageligt arbejdsmiljø… på trods af, at en kollega, et offer for ønsket om magt, vil forsøge at skade dig. For at undgå at tage risici, vælg dine potentielle partnere eller samarbejdspartnere koldt. Bland ikke arbejde med fornøjelse, selvom det for mange indfødte vil være næsten umuligt at forhindre en lidenskabelig romantik med en partner, der vil erklære deres lidenskab for dem. Den sidste uge af oktober vil være den bedste til teamwork.

Forhold

I oktober skal Vandmanden være årvågen på arbejdet. Din chef planlægger måske noget, der ikke er særlig behageligt for dig, og han venter bare på, at du laver en fejl. Giv ham ikke den tilfredsstillelse og lad din perfektionisme skinne igennem. Samtidig bliver oktober en måned med meditation og dyb selvanalyse. Du vil se på verden fra en helt ny vinkel. Lyt til din krops behov.Vandmanden vil være ret uproduktiv i det professionelle liv. Dine relationer til kolleger vil være gode, fordi du er meget omgængelig og munter. Hele teamet har en chance for at lære dig godt at kende. På den anden side kan dine overordnede også bemærke denne ændring, og kan betragte det som mere mangel på omhu. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvem der følger dig. Ved udgangen af ​​oktober vil du være tilbøjelig til migræne, tandpine og smerter i overkroppen. Lyt til din krop og prøv dit bedste for at forhindre disse sundhedsproblemer.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Vandmanden Juni 2024

Fokus på harmoni og samarbejde i juni 2024. Både på arbejdet og derhjemme. Horoskop Vandmanden …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *