Månedligt horoskop Tyren Oktober 2024

Horoskop for oktober lover, at denne måned bliver meget intens for dig. I oktober 2024 vil karrieren stadig være meget vigtig for Taurus. Horoskop Tyren Oktober 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Tyren: Oktober ser godt ud, men det kan hurtigt blive til et mareridt. Tyren, af natur, har du problemer med skorpionens energier. De irriterer dig og får dig til at gå ud af dit sind for næsten ingenting. Når dette er gjort, befinder du dig i en uønsket situation, og du har svært ved at komme ud af den. Så så snart du får at vide noget, så tag en dyb indånding, før du svarer. På den økonomiske side, når det kommer til unødvendige, men sjove udgifter, er du lidt nærig. Så bliv ikke overrasket, hvis du bliver kritiseret. Horoskop Oktober 2024 Tyren – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Din økonomi vil være fantastisk denne måned i oktober 2024. En lovende periode, du vil nyde denne måned. Tingene vil falde på plads, og dine virksomheder vil kunne give dig store overskud. I denne måned vil du konsultere en finansiel rådgiver om at spare og foretage investeringer, der vil være gode for dig. Horoskop Tyren Oktober 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Tyren Oktober 2024

Oktober vil være en fantastisk mulighed for Tyren til at skabe nye venskaber eller endda romantiske forhold. I denne periode vil du være meget karismatisk, og du vil blive folks favorit. Kommunikation vil være din stærke side, og du vil bestemt ikke mangle empati, takket være hvilken du vil knytte et dybere bånd med nogle af dine venner. Men lad dig ikke forblinde, fordi der vil være nogen omkring dig, for hvem din succes i dit personlige liv vil være en sand prøvelse, og som vil forsøge at modarbejde det.

Held

Med Jupiters tilbagevenden i Fiskene burde du smile igen! Ak, denne nådetilstand kan kompromitteres af tilstedeværelsen af ​​planeterne i Skorpionen. Tyr! Gå ikke imod det, du ikke har planlagt! Hils visse mennesker med venlighed. Derved vil du blive positivt overrasket over de gode intentioner og de projekter, de har planlagt, og som skal ordne dine affærer. På den økonomiske side, selvom du naturligvis er sparsommelig, kan du i denne måned fravige reglen ved at gå i gang med forskellige og varierede indkøb. Da dette fænomen er sjældent, bør dine konti understøtte dem uden problemer.

Familie

De har tilstedeværelsen af ​​Solen, Venus og Merkur i parrets og ægteskabets hus, tre planeter af den såkaldte “personlige” i tegnet Skorpionen, hvilket betyder, at hele deres affektive liv vil være præget af egenskaberne ved dette energi: intensitet, passion og engagement, men på samme tid jalousi, lyst til ejendom og en tragisk måde at se menneskelige relationer på. Alt dette vil dog få Tyren til at føle sig stærkere til at møde forhold og et parforhold. De vil nyde det, og de vil gøre det på en mere intens måde end andre gange. Sats på at yde dit bedste

Penge

I oktober vil du sandsynligvis være mere optaget af at imødekomme efterspørgslen, af at få arbejdet gjort (uanset om det er i familien eller på kontoret) end at bede om penge. Alt er på sin egen tid, og i øjeblikket er det det almindelige, du skal klare først!

Elsker

intime fjender. I hjertesager vil denne oktober måned bringe alle slags chok til Bulls. De vil blive udsat for jaloux raseri, der vil forbløffe dem. Følgelig vil de begynde at få mistanker, sandsynligvis ubegrundede, om parrets loyalitet. Dette vil vare indtil den 20. I mellemtiden er det praktisk for dem at dykke ned i totalt ukendte aspekter af sig selv, i visse mørke områder af sjælen, som de sjældent tør besøge. Den 21. bliver vejret til gengæld gladere, med mange udflugter med venner og udmattende hygge. Måske for udmattende for den meget langsomme Tyr. De bedste dage i oktober i kærlighed til Tyren: fra 23. oktober til 30. oktober.

Sundhed

Du vil være regelmæssig med penge, i det mindste vil du dække alle regningerne. Brug ikke meget, og prøv at spare. Spild ikke, for uforudsete begivenheder kan opstå, og du får brug for penge.

Arbejde

Der vil være meget hårde magtkampe, men Taurus vil vise sig at være en hård modstander, og derudover vil de nyde usædvanlig klarhed på arbejdet. De vil være i stand til at lukke fordelagtige aftaler, men før de skal afklare obskure punkter. Derudover vil de have en utrolig mental skarphed, der vil give dem bifald fra deres overordnede. I den resterende tid vil det bedste for Bulls være, at de dedikerer sig til at evaluere muligheder, måle mulige konsekvenser af forskellige muligheder og analysere det nuværende forløb af de projekter, der optager dem. Hvis de handler på denne måde, er sejren sikret.

Forhold

Oktober vil være en fantastisk mulighed for Taurus til at få nye venner og endda elske forhold. I denne periode vil du være meget karismatisk og blive en favorit blandt folk. Kommunikation vil være din styrke, og du vil bestemt ikke mangle empati, takket være hvilken du vil opbygge et dybere bånd med nogle af dine venner. Men lad dig ikke blinde, for der vil være nogen omkring dig, for hvem din succes i dit personlige liv vil være en reel smerte i nakken og vil forsøge at forpurre det.I oktober kommer Bulls endelig på fode igen. Venus’ indflydelse i Vægtens position vil især give kvinder en magisk charme, der vil forbløffe både gamle og nye bekendtskaber. Selvfølgelig vil du nyde denne overflod af skønhed. Tøv derfor ikke med at tage mere farverigt tøj på eller fremhæve dine kurver, men skønhed kan også have negative effekter i form af misundelse og jalousi. Hvis din intuition advarer dig om enhver fare, så følg det instinkt og tænk på sådanne situationer.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Tyren Juni 2024

I juni 2024 vil Taurus fokusere på sin karriere. Du vil udvikle dine faglige mål, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *