Månedligt horoskop Tyren November 2024

Planeterne i november vil være gunstige for Tyren. Koncentrer dig om dine mål og hvad du skal gøre så hurtigt som muligt, udskyd ikke noget til senere, for ophobede ting kan gøre søvn og hvile til fortiden. Horoskop Tyren November 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Tyren: Med Jupiters tilbagevenden i Fiskene burde du smile igen! Desværre kan denne nådetilstand kompromitteres af tilstedeværelsen af ​​planeterne i Skorpionen. Tyren! Vend dig ikke imod det, du ikke havde forventet! Byd nogle mennesker velkommen med venlighed. Når du gør det, vil du blive positivt overrasket over deres gode intentioner og de planer, de har for dig, og det burde gøre din forretning bedre. På den økonomiske side, selvom du naturligvis er sparsommelig, kan du i denne måned muligvis bryde reglen ved at gå i gang med en række køb. Da dette fænomen er sjældent, burde dine konti kunne håndtere dem uden problemer. Horoskop November 2024 Tyren – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Du vil have nogle udfordringer med din økonomi denne måned, da dine virksomheder ikke klarer sig godt. Din løn vil også forsinke på grund af de op- og nedture, økonomien står over for på grund af virkningerne af pandemien. Horoskop Tyren November 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Tyren November 2024

November vil bringe Taurus masser af motivation til at vende deres liv. Du vil lægge den største vægt på dit helbred, da du også vil stå over for milde helbredsproblemer i denne periode. Prøv at ændre din kost, så du føler dig sund og fuld af energi. Samtidig er denne periode ideel til mindre boligforbedringer, da du vil være fuld af kreative ideer. Gå dog ikke ind i store ombygninger; det kræver mere fokus, hvilket du vil savne denne måned.

Held

Med Jupiters tilbagevenden i Fiskene burde du smile igen! Ak, denne nådetilstand kan kompromitteres af tilstedeværelsen af ​​planeterne i Skorpionen. Tyr! Gå ikke imod det, du ikke har planlagt! Hils visse mennesker med venlighed. Derved vil du blive positivt overrasket over de gode intentioner og de projekter, de har planlagt, og som skal ordne dine affærer. På den økonomiske side, selvom du naturligvis er sparsommelig, kan du i denne måned fravige reglen ved at gå i gang med forskellige og varierede indkøb. Da dette fænomen er sjældent, bør dine konti understøtte dem uden problemer.

Familie

På dette stadie vil familien have mere energi end nogensinde, deres mål vil være relateret til bevægelse, til et skift af sted, at begynde at gøre ting, der genererer sjov, passion; selvom der også vil være kriser, slagsmål og turbulens. Det er meget muligt, at de konfronterer hinanden, at mor eller far pålægger deres vilje, at de vil gøre noget uden forudgående konsultation, og at der i familien opstår forskellige modstande. Det bliver en tid med konflikter, men på samme tid med dynamik, handling og vital impuls.

Penge

Lad os vædde på, at du vil opmuntre dem, der har magten og pengene til at give dig det, du beder om! Regn med Venus (mellem den 16. og 24.) og Solen (fra den 22.) for at hjælpe dine initiativer!

Elsker

Merkur i Skorpionen varsler en sæson med uenigheder. For sin del annoncerer Venus’ transit gennem det VI-tegnets hus indtil den 15. en lille atomkrig i Tyrens hjem. Og sex, den livline i krisetider? Taurus vil være så trætte af at arbejde, at de ikke vil have kræfterne tilbage til kærlighedsspillet. De bør huske, at det er meget svært for deres partner at forstå, hvad der sker med dem, især når de fortsætter i tavs modstand mod det, de foreslår. For dem alene vil det ikke være det rigtige tidspunkt at finde selskab. Bedste novemberdage i kærlighed til Tyren: 8. november og fra 20. november til 27. november.

Sundhed

Penge vil være vigtige i denne måned, og du bliver nødt til at foretage visse ændringer. Du vil få pengeproblemer, og du vil blive tvunget til at analysere og ændre organiseringen af ​​din økonomi. Den positive del er, at du vil være i stand til at se, hvor fejlene er, og du vil være i stand til at rette dem.

Arbejde

Vedholdenhed er en af ​​Bulls’ største egenskaber, men det vil ikke hjælpe dem meget denne november. Stjernerne vil kræve en intens arbejdsrytme, som vil være hadefuld for dem. Fra den 5. november og fremefter, med Mars i Vægten, vil Bulls være på farten. Kviksølv i Skorpionen vil få deres virksomhed til at give dem hovedpine, da de vil have problemer på grund af en tredjepart. Da de planetariske påvirkninger ikke vil favorisere dig, vil alt, hvad du siger, blive misfortolket, og du vil forarge uden selv at forstå hvorfor. Du skal være forsigtig med kommentarerne.

Forhold

November vil bringe en masse motivation for Taurus til at ændre sit liv. Du vil lægge størst vægt på dit helbred, da du også vil støde på milde helbredsproblemer i denne periode. Så prøv at ændre din kost, så du føler dig sund og fuld af energi. Samtidig er denne periode ideel til små boligforbedringer, da du vil være fuld af kreative ideer. Begynd dog ikke store rekonstruktioner; dette kræver mere koncentration, hvilket vil mangle denne måned.I november vil Taurus løbe fra pligterne og ændre deres livsstil. Det behøver ikke at være positivt eller negativt. Overvej alle fordele og ulemper og de mennesker, der kan blive berørt. Hvis du prøver at komme ud af problemerne, så overvej om det virkelig hjælper at løbe væk eller bare skubber problemet væk. Denne måneds fuldmåne vil være i Tyrens position, så vær især opmærksom på dens virkninger på dit helbred. Undgå enhver operation eller belastning og brug tid på at hvile.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Tyren Juni 2024

I juni 2024 vil Taurus fokusere på sin karriere. Du vil udvikle dine faglige mål, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *