Månedligt horoskop Tvillingerne September 2024

I september 2024 vil Geminis opmærksomhed være fokuseret på både faglige og private forhold. Din familie vil støtte dig i at nå dine karrieremål, og du vil sikre, at dine kære kan se på fremtiden med ro i sindet. Horoskop Tvillingerne September 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Kræft: Merkur i retrograd kan spille dig et puds. Så indtil den 16. skal du være mere forsigtig end normalt. Sørg for, at du ikke har glemt noget. Følg dine optegnelser omhyggeligt. Udsæt det ikke til senere. Mens du er i gang, så sørg for, at folk forstår, hvad du siger. Vær klar og specifik. Hvis nogen beskylder dig for at være for perfektionistisk, skal du ikke være opmærksom. Den nederste linje er, at en sag eller en klient ikke glider mellem fingrene på dig på grund af skødesløshed. På den økonomiske side, hvis du planlægger at foretage dyrere indkøb end normalt, skal du foretage dem efter den 16. Horoskop September 2024 Tvillingerne – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Kræftindfødte bør være forsigtige, mens de investerer. Sæt ikke bare dine penge i enhver investering, der ikke vil give dig tilstrækkeligt afkast. Økonomien står over for masser af op- og nedture på grund af pandemien; derfor skal du være forsigtig. Horoskop Tvillingerne September 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Tvillingerne September 2024

I september skal Gemini håndtere meget stress. Mange pligter vil samle sig, og du vil komme i en situation, hvor du ikke længere værdsætter noget. Derfor må du hellere lade være med at engagere dig i unødvendigt mentalt krævende aktiviteter i denne tid, og i stedet planlægge en wellness- eller naturweekend med dine venner. I løbet af denne tid vil du gerne være alene for at rense dit sind og få dine prioriteter på det rene, og din gnist vil tænde igen.

Held

Dine fremskridt ligger i din evne til at gøre status regelmæssigt og ikke blive revet med. Tvilling! Selvom det ikke ligger i din natur, så tag dig god tid og tænk dig om, før du gør noget. Tjek, at du ikke har glemt noget, før du sender en fil. Tag en notesbog og skriv alt, hvad du skal gøre, ned. Når du føler dig fastlåst, skal du ikke fortsætte med at tro, at det ordner sig selv. Find løsningen. På den økonomiske side, den samme kamp med en ekstra detalje. Forbyd dyre udgifter, for de vil sætte dit regnskab i minus.

Familie

I astrologi opfylder Pluto funktionen drastisk at ændre ting. I hans nærværelse, når han passerer gennem et astralt hus, i dette tilfælde, parrets hus, indikerer det, at noget bør gennemgås. Konflikter og misforståelser vil opstå; men der vil også være øjeblikke med stor intensitet og lidenskab. Følelser vil være på overfladen og vil få magien til, hvad der er sandt og ægte, til at dukke op. Det er ikke et spørgsmål om at bekymre sig, men om at lade sig rive med af de transformationer, som stjernerne ønsker skal ske. Månedens motto: genkend hvordan man er og accepter den anden som den er.

Penge

Du tørster mere efter anerkendelse i september end efter at tjene en formue (selvom det ene ikke forhindrer det andet). Du kæmper mere for at bære og forsvare dine ambitioner end for at fylde din pung.

Elsker

Varme romancer og god seksuel aktivitet, hvor fysisk kontakt vil være knyttet til ord. Tvillinger vil gøre klogt i at udforske deres evne til at sætte grænser og sætte mål i forhold. Konflikter som par vil opstå fra den 24. Samtidig vil der være stærke argumenter i familien. Det vil være klogt at placere dig selv i en klar position, for ikke at ende som syndebuk for stridende slægtninge.Lonely Geminis vil have mulighed for at møde nogen, der vil stimulere deres intelligens, med hvem de vil være i stand til at nå sande niveauer af gensidig forståelse.Bedre dage September in Love for Gemini: 6. september og fra 17. september til 24. september.

Sundhed

Familie og hjem bliver det vigtigste for dig i september. Uanset hvor aktiv og nervøs du er, vil alting bevæge sig langsomt, så du bør benytte lejligheden til at hvile og bruge mere tid hjemme med familien. I dit hus vil du være komfortabel, og du vil hvile. Din familie vil være opmærksom på dig, og du vil dele samtaler, udveksle ideer og grine med dem. Du vil også benytte lejligheden til at sætte dit skab i stand og lave nogle reparationer. Det er derhjemme, hvor du finder det følelsesmæssige velvære, som du har så meget brug for.

Arbejde

Dette bliver en september måned med store overraskelser på arbejdspladsen. Tvillingerne er entusiastiske, aktive, opmærksomme og vil være i stand til at træffe beslutninger naturligt og vise deres evne til at forklare, hvorfor de gør, som de gør. De indfødte, der dedikerer sig til kommunikation, vil opfatte, at transitten af ​​ideer flyder behageligt, såvel som muligheden for at tilegne sig ny viden. Bliv ikke overvældet af en overordnet, forklar bedre dine formål. Det bliver en god periode at lave ture, der giver dig mulighed for at styrke båndene til ukendte mennesker, mens de hviler på laurbærrene.

Forhold

I september vil Gemini stå over for meget stress. En masse ansvar vil samle sig, og du vil komme i travlhed. Så det er bedre ikke at starte unødigt mentalt krævende aktiviteter, men hellere planlægge en wellness-weekend eller en aktivitet i naturens favn med vennerne. I denne periode vil du savne ensomhed og frigøre dit sind og sætte dine prioriteter. Alt sammen for at få din gnist til at tænde igen.At starte et nyt skoleår for Tvillingerne kan være svært på mange måder. Uanset om det er nervøsitet på arbejdet, skoleansvar eller bekymringer om dine børn. Du vil ikke tolerere det særlig godt. Mange opgaver har du udskudt på ubestemt tid inden ferien og nu begynder de at indhente dig. I slutningen af ​​september vil du være stærkt påvirket af Månens faser, så du bør være mere opmærksom på dit helbred. Der er risiko for skader i øvre lemmer eller luftvejssygdomme. Så gør ikke noget risikabelt og pas på dig selv.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Tvillingerne Juni 2024

I juni 2024 vil Taurus fokusere på sin karriere. Du vil udvikle dine faglige mål, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *