Månedligt horoskop Skorpionen September 2024

September 2024 er ikke et godt tidspunkt for Vægten til at træffe større beslutninger. Hvis du planlægger at købe en bil, skifte job, lejlighed eller undfange et barn, så vent med disse handlinger til senere, ellers vil de gøre dig mere skade end gavn. Horoskop Skorpionen September 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Skorpionen: Denne måned er denne sektor et følsomt emne. Du ser mistænksomt på, hvad der tilbydes dig. På de værste dage viser du en uinteresseret luft. Skorpion, afvis ikke et forslag. Tag et kig alligevel. Fokuser ikke på det, der er galt. Vær i stedet positiv og se alle de fordele, du kan få. Mens du er i gang, må du ikke fremmedgøre folk, der virker for overfladiske for dig. På den økonomiske side er dagligdagen sikret. Til gengæld er dit fritidsbudget reduceret til et minimum, medmindre du træffer den rigtige professionelle beslutning. Horoskop September 2024 Skorpionen – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

I denne måned bør du undgå at tage økonomiske risici. Hold din økonomi sikker, indtil du finder en god investering, der vil sikre dig stor fortjeneste. I september får du et stykke jord, der vil være en god investering, der er værd at gøre. Horoskop Skorpionen September 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Skorpionen September 2024

I september vil skorpioner blive vildledt, især i dit kærlighedsliv. Faktisk vil du møde nogen, der vil forårsage en bølge af hormoner i dig, og de af jer, der i øjeblikket er i et forhold, kan måske kæmpe mod tanken om at snyde din partner. Dette vil rejse spørgsmålet om, hvorvidt du faktisk er glad i dit nuværende forhold eller ej. Der er en grund til, at denne person dukkede op i dit liv, og du bliver nødt til at finde ud af hvorfor. Du får også brug for tid til dig selv, måske forkæle dig selv med en weekend alene i naturen.

Held

Denne måned er denne sektor et følsomt emne. Du ser på, hvad der bliver foreslået dig med en mistænksom luft. På de værste dage ser du uinteresseret ud. Skorpionen! Afvis ikke et forslag. Tag et kig alligevel. Fokuser ikke på det, der er galt. Vær i stedet positiv og se alle de fordele, du kan få. Mens du er i gang, så lad være med at slå ud mod folk, der virker for overfladiske for dig. På den økonomiske side er dagligdagen sikret. Til gengæld er budgettet for fritid reduceret til et minimum, medmindre du træffer den rigtige professionelle beslutning.

Familie

Jupiter vil oplyse et pars liv i denne periode, det vil fylde dem med håb og bringe dem tættere på nye interesser. Ligeledes vil det få dig til at genopleve glemte øjeblikke, samtidig med at du kan turde opleve nye ting. Du vil genvinde den tabte illusion, og du vil have forskellige muligheder: nye partnere, slidte kærligheder, der starter igen, lykke, ynde og større erotik i intimitet. Jupiter er en åndelig planet, og af denne grund siges denne Store Velgører at bringe opfyldelse i alle aspekter, det være sig på det fysiske eller mentale plan. Udnytte.

Penge

Hvis du bliver tilbudt en forbedring af din status og fremgang, kommer det med bedre aflønning. Dette er noget, du skal overveje i din nuværende vurdering af situationen.

Elsker

Det vil ikke være let at elske eller blive elsket i løbet af denne september måned for skorpioner. De sentimentale bånd vil true med at bryde, som et reb, når det strækkes ud over sin grænse, da slagsmålene, aggressionerne, forseelser og bebrejdelser vil være permanente. Heldigvis vil denne storm af lidenskaber kun vare indtil den 25., hvor Venus, kærlighedens planet, vil røre Skorpionen med sin tryllestav og sige: “Bed om tilgivelse, tilgiv og vær glad igen. At møde parret vil tvinge dem til at stole på adelen af ​​de følelser, som de overgiver sig til. De bedste dage i september i kærlighed til skorpionen: fra 16. september til 25. september.

Sundhed

Dit hjem og din familie vil stadig have det godt. Derhjemme er der lidt nervøsitet med tilrettelæggelsen af ​​at gå tilbage til skolen. Det vil ikke være et problem for dig.

Arbejde

Skorpionens uendelige kraft vil skinne med sit eget lys indtil den 17., mens Mars, tegnets medhersker, opfordrer dem til at kæmpe ubønhørligt for at opnå den erkendelse, at dette tegn på mestre altid higer efter. Arbejdskapaciteten vil blive fordoblet i den periode, selvom det efter den dato vil være bedre at uddelegere arbejdet lidt. Særlige tjenester fra himlen til de skorpioner, der dedikerer sig til medicin og psykologi. Politikere og ledere vil også høste hæder, i hvert fald indtil midten af ​​september. Inden for studier og handel bliver den bedste uge til gengæld den sidste.

Forhold

September bliver intens på det professionelle område. I begyndelsen af ​​måneden vil du have problemer med at koncentrere dig. Du vil fejle totalt på arbejdet, og du kan desværre fejle de fleste af deadlines. Det er tid til at stoppe med at lade som om, alt er under kontrol. Du har brug for hjælp, og du kan ikke klare det hele selv. Find en du stoler på. Diskuter problemet og forsøg sammen at finde en løsning. Forvirring og svigt på arbejdet kan fremprovokere problemer med maven. Spring over krydret mad og spis en afbalanceret kost.Ankomsten af ​​september lover mange bekymringer for Stenbukken. Du vil være tilbøjelig til at påtage dig andres ansvar, så du ved sandsynligvis ikke, hvad du skal gøre først og vil udsætte dine egne opgaver på ubestemt tid. Prøv at stoppe op et øjeblik og prioriter opgaverne, da disse forfaldne gøremål pludselig kan falde på én gang i de kommende dage. Saturn kan også bringe dit sind tilbage til fortiden. Melankoli på grund af glemte venskaber eller tidligere partnere vil sandsynligvis komme. Prøv ikke at give efter for sådanne tanker og i stedet se på fremtiden.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Skorpionen Juni 2024

Familieanliggender vil være det vigtigste for Skorpionen i juni 2024. Atmosfæren derhjemme vil i høj …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *