Månedligt horoskop Skorpionen November 2024

Skorpioner vil i november 2024 fokusere på kærlighed, som pludselig vil mangle. Mange af dem vil forstå, at de har forsømt deres følelsesliv i lang tid og vil rette op på fejl i forbindelse med opbygningen af ​​forhold til deres kære. Horoskop Skorpionen November 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Skorpionen: Planetariske tilstrømninger har fået dig til at være mere kommerciel, og dette har været til stor tjeneste for dig. Denne måned, selvom du stadig er i denne bevægelse, er resultaterne mindre afgørende. På de værste dage føler du, at du kun producerer slag i vandet. Vær sikker på, at der ikke er annonceret noget alarmerende for dig denne måned. På den anden side kunne du måske benytte lejligheden til at sætte foden ned for at komme dig. Hvad mener du om det? Fra et finansielt synspunkt har denne sektor det ikke så godt. Du høster frugterne af dit hårde arbejde. Du burde være stolt af dig selv. Horoskop November 2024 Skorpionen – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

2024 Horoscope Predictions opfordrer dig til at søge vejledning hos en finansiel rådgiver, når det kommer til de investeringer, du ønsker at foretage. En ekspert vil gøre dig i stand til at vide, hvad der er godt for dig, og hvad du bør holde dig fra. Tjek numerology 2024 forudsigelser. Horoskop Skorpionen November 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Skorpionen November 2024

November vil bringe den intellektuelle side af Skorpionen frem, og de vil tørste efter viden. Forvent ikke noget af dig, når det kommer til fysiske aktiviteter denne måned; dog kan du have en vis succes med retorik. Derudover vil din hukommelse være meget god, hvilket giver dig mulighed for at fusionere den med undersøgelser af noget ret svært, da dette er en periode, hvor du har evnen til at absorbere en masse information. Du vil have tendens til at overspise denne måned, men du bør holde dig lidt tilbage; ellers kan du få problemer med fordøjelsessystemet.

Held

Planetariske tilstrømninger har fået dig til at være mere kommerciel, og dette har gjort dig stor tjeneste. Denne måned, og selvom du stadig er i denne bevægelse, er resultaterne mindre overbevisende. På de værste dage føler du, at du kun rammer vandet. Vær sikker på, at der ikke er annonceret noget alarmerende for dig denne måned. På den anden side kunne du måske benytte lejligheden til at sætte farten ned, bare for at komme dig. Hvad synes du ? På den finansielle side har denne sektor det ikke ret godt. Du høster frugterne af dit hårde arbejde. Du kan være stolt af dig selv!

Familie

Tilstedeværelsen af ​​Neptun i dit familiehjem giver et anderledes syn på livet. Hovedsageligt fordi det forener medlemmerne af hjemmet og genererer en masse hengivenhed, kærlighed, sødme, fælles drømme, fantasier; men også afhængighed. Lad være med at gøre ting, fordi andre gør dem, prøv at have dine egne kriterier og på den anden side bestil dig selv lidt. Tilstedeværelsen af ​​denne planet – selvom den er magisk og flyder i det affektive felt – er også kaotisk og vildledende. Mist ikke kontrollen over dit liv.

Penge

Dine talenter bliver værdsat, anerkendt og sandsynligvis belønnet til deres faktiske værdi. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du ikke tøve med at kræve din forfald. Især mellem den 16. og den 24., hvor Venus vil ophøje din evne til at sætte dig selv frem og i værdi!

Elsker

Forelsket vil de ikke klare sig godt eller dårligt, måske fordi de vil have mere travlt med at socialisere end noget andet. Skorpioner vil have alt til deres fordel for at erobre og også blive forført, men i modsætning til andre øjeblikke i deres liv vil de lægge vægt på arbejde, studier, gruppeudveksling, planlægning af en rejse, alt undtagen at være alene med din partner. Da de også vil være ret seksuelt tilbagetrukne, trætte af den daglige travlhed, vil intimitetsøjeblikkene ikke have den glans, som deres intime liv har så mange andre gange. Bedste novemberdage i kærlighed til Skorpionen: fra 19. november til 26. november.

Sundhed

Økonomisk vil du have en fantastisk måned!!! Fra den 3. uge i måneden vil pengene komme fra forskellige kilder, og du vil føle dig heldig. Det vil overraske dig, og du vil ikke tro det. Nyd så meget rigdom, men spar lidt nu, hvor du har så meget. Enhver investering, du foretager, vil vise sig godt, og du vil tjene penge.

Arbejde

Hvis de indfødte udfører en aktivitet, der er behagelig for dem, vil intet forstyrre succes. Men hvis de ikke er tilfredse med det, de laver, hvis de keder sig, hvis deres rutine er en kedelig gentagelse af ritualer uden indhold, vil de blive fristet til at kaste alt over bord, risikoen for stress vil være meget høj. I disse tilfælde er det bedst at lede efter nye jobhorisonter. De vil have en dårlig indflydelse fra Mars, som på den ene side vil tage deres energi fra sig og samtidig gøre dem mere irritable end normalt. Nøglen bliver at bevare roen og vente på bedre tider.

Forhold

November vil bringe behovet for intellektuel udvikling og hunger efter viden til skorpioner. Forvent ikke store fysiske præstationer i denne måned, men succeser kan komme inden for retorik. Din evne til at huske vil være stor, takket være hvilken du vil satse på at lære de mest indviklede og krævende emner, for lige nu vil det ikke være et problem for dig at huske og associere. November vil bringe behovet for snacking, vær særlig opmærksom på det, ellers kan du få problemer med fordøjelsen.I november kommer du ikke til at mangle humor, og du vil underholde andre med masser af sjove historier og oplevelser. Mercury vil være grunden til, at dine talefærdigheder vil være fremragende, og du vil udmærke dig i kommunikation. På den anden side kan du i nogle situationer være for ærlig og kynisk. Under alle omstændigheder vil denne periode være ideel til at studere og få viden. Du vil være meget fokuseret, og dit sind vil være utrætteligt. Du vil sandsynligvis se på mange usædvanlige emner, såsom sex eller esoterisme og universet.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Skorpionen Juni 2024

Familieanliggender vil være det vigtigste for Skorpionen i juni 2024. Atmosfæren derhjemme vil i høj …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *