Månedligt horoskop Skorpionen December 2024

I december 2024 bør skorpioner være mest opmærksomme på hjemmeanliggender. Det er ekstremt vigtigt at opbygge varige og hjertelige forhold til din familie, for i tilfælde af problemer vil de blive din støtte. Horoskop Skorpionen December 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Skorpionen: Selvom du er mere kommerciel end normalt, er resultaterne ikke afgørende. Tro ikke, det er en skæbnesag, for det er ikke det, det handler om. Fra den 21. er forretningen tilbage på sporet! Så drag fordel af denne periode med ro til at tage lidt tid for dig selv. Eller for at perfektionere dig selv med en ny metode. Derefter vil du være perfekt forberedt til at håndtere den tilstrømning af arbejde, der vil opstå uden varsel. På den finansielle side klarer denne sektor sig ganske godt. Pengene kommer ind, og de tilbagestående betaler, hvad de skylder dig. Horoskop December 2024 Skorpionen – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Mens du tager risici i erhvervslivet, skal du ikke teste bassinets dybde med begge fødder. Spred din risiko i forskellige projekter eller virksomheder. December astrologi 2024 opfordrer til at lære at investere i forskellige sektorer af økonomien. Mercury-retrograden i 2024 vil have dig til at holde fast i dine økonomiske beslutninger, indtil du når dem. Horoskop Skorpionen December 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Skorpionen December 2024

I begyndelsen af ​​december vil skorpioner ikke hvile et øjeblik, fordi deres ukuelige energi konstant vil give dem næring. I løbet af denne måned bør du give slip på alt, hvad der generer dig, og have det godt med din familie. Julen er den bedste tid til at styrke forholdet til din familie, så gå ikke glip af denne mulighed. Berolig dit rastløse sind og fokuser på din indre ro. Dette vil gavne dig og de mennesker omkring dig. I slutningen af ​​december bliver du revet med af julestemningen, og du vil tilbringe en fredfyldt ferie med dine kære.

Held

Selvom du er mere kommerciel end normalt, er resultaterne ikke overbevisende. Tror frem for alt ikke, at skæbnen er nådesløs, for det er ikke det, det handler om. Fra den 21. genoptages forretningen! Så udnyt denne periode med ro til at tage dig tid til dig selv. Eller for at perfektionere dig selv med en ny metode. Når dette er gjort, vil du være helt klar til at møde den tilstrømning af arbejde, der vil opstå uden varsel. På den finansielle side klarer denne sektor sig ganske godt. Pengene kommer ind, og efternølerne afregner, hvad de skylder dig.

Familie

Neptun har en særlig magi og er i dit hjem denne måned. Du vil ikke være i stand til at ignorere, hvad du føler, intet vil være det samme; der vil være en blanding af: illusionen om, hvad du vil gøre med forvirringen af, hvad der virkelig er muligt. Du må ikke diskriminere eller bestille; dog vil du være i stand til at leve fælles fantasier med stor glæde. Du vil komme med en masse ideer og planer om at gøre med dine venner, og du vil gerne starte nye ting, sport, kulturelle aktiviteter eller forskning.

Penge

Jupiter tilbyder dig nogle smukke sociale og professionelle åbninger fra den 20. til den 20. februar. Udnyt denne kosmiske baggrund, der er gunstig for din ekspansion, til at bede om en lille (stor?) forhøjelse.

Elsker

Da Mars passerer gennem tegnets XII-hus indtil den 23. og Venus i Vandmanden fra den 9. til den 31., er Skorpionens kærlighedsudsigter ikke de bedste. Uløste kriser, depression og uoverensstemmelser med parret vil være hyppige i december. De forbindelser, der følelsesmæssigt vil opretholde Scorpions, vil være venskab, kommunikation med søskende og øjeblikke af følelsesmæssigt møde med forældre. De gifte vil have det bedre end de enlige, selvom en vis kulde, en vis løsrivelse, som Scorpio-parret vil vise, vil gøre dem voldelige til tider. Vi bliver nødt til at falde til ro og forstå. De bedste dage i december i kærlighed til skorpionen: fra 1. december til 8. december.

Sundhed

Økonomisk vil du have en fantastisk måned!!! Pengene bliver månedens bedste. Din løn vil stige, og penge vil komme til dig fra forskellige kilder. Du vil bruge penge i dit hjem og med din familie. Du vil gerne leve en anderledes jul, og du kommer ikke til at spare på udgifterne.

Arbejde

Forretningen vil først gå godt i slutningen af ​​december. Det vil være et gunstigt tidspunkt at foretage vellykkede tiltag økonomisk. At stole på instinktet og ikke lade muligheder gå forbi dig vil være formlerne for at opnå gode resultater. Det vil være nødvendigt at tage sig af de skjulte fjender, i dette tilfælde mænd, der sidder på hug i mørket og venter på at få skorpionen til at falde fra sin magtposition. Mellem den 4. og den 23. vil der være megen økonomisk bevægelse, men først efter den dato vil der blive underskrevet aftaler, der giver den indfødte gode udbytte, dem han skal bruge for at iværksætte et ufejlbarligt projekt.

Forhold

I begyndelsen af ​​december har skorpioner ingen intentioner om at bremse. De vil være fulde af uhæmmet energi. December vil være et godt tidspunkt at fokusere på din familie og lægge alle dine bekymringer til side. Julen er en god tid til at styrke familierelationerne, så udnyt denne mulighed. Få ro på dit rastløse sind og fokuser på indre balance. Ikke kun vil du få gavn af det, men også dem omkring dig. I slutningen af ​​december vil du svælge i den festlige stemning og nyde freden i juleferien med dine kære.Du vil være rastløs i årets sidste måned. Mars vil have en betydelig indflydelse på dig. På den ene side vil du ikke mangle motivation, og på den anden side kan du på grund af det overdrevne behov for at have ret for enhver pris være intolerant og egoistisk. Når det kommer til din partner, bør du være forsigtig med din adfærd. Selvom single Scorpions kan virke selvsikre, og det modsatte køn ikke vil give dem fred et øjeblik, kan folk i et forhold vise jalousi og kræve overdrevne ofre af deres partner i december.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Skorpionen November 2024

Skorpioner vil i november 2024 fokusere på kærlighed, som pludselig vil mangle. Mange af dem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *