Månedligt horoskop Løven Oktober 2024

Oktober 2024 vil blive præget af familie for Leo. Personlige forhold vil dominere din karriere denne måned. Horoskop Løven Oktober 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Løven: For at komme videre, skal du vise udholdenhed og pragmatisme. I denne måned skal du tilføje tolerance til den måde, du gør tingene på, Leo! At komme i konflikt med dem, der har magten til at løse et problem, hjælper ikke din virksomhed. Så i stedet for at fortælle dem den nederste linje af din tankegang, gå deres vej. På de værste dage skal du ikke sige noget og følge din intuition. Ved at gøre det vil du undgå disse konflikter, der fejlagtigt ødelægger dit omdømme. På den økonomiske side er du meget kræsen. En dollar er en dollar. Vær forsigtig, for du vil plette dit billede. Horoskop Oktober 2024 Løven – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Horoskopforudsigelser for 2024 lover, at dine pludselige fremskridt i dit professionelle liv vil øge din indkomst. Du vil være i stand til at imødekomme alle dine økonomiske behov uden at bekymre dig om ikke at have penge nok. Horoskop Løven Oktober 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Løven Oktober 2024

Oktober bliver en måned fuld af kærlighed og gode forhold for Leo. Du vil flyde over med godt humør, latter og gode ideer. Du vil tiltrække andres opmærksomhed takket være din umiddelbarhed. Hvis du ikke har en partner, så lad din intuition og følelser guide dig, hvilket vil spille en stor rolle i dine handlinger i denne tid. Denne efterårsmåned vil også vække din spirituelle opfattelse. Gå derfor efter ny viden, såsom læsning, eller besøg et tematisk seminar, hvor du også kan lære meditationsteknikker, der vil hjælpe dig på mange områder af livet.

Held

I denne måned skal du ikke tro, at dine planer falder fra hinanden, for det er ikke det, det handler om. Benyt lejligheden til at knytte sympati med de mennesker, der har magten til at få dig til at udvikle dig. Hvis du finder dem for spontane eller for venlige efter din smag, skal du ikke blive fornærmet. Gå i stedet deres vej. Og hvis du føler, at et venskabeligt bånd er vævet, så fortæl dig selv, at det er en fremragende ting, og at det vil lette virkeliggørelsen af ​​dine ønsker. På den økonomiske side kan der opstå en særlig lukrativ mulighed. Du får det eller ej. Det er op til dig, hvad du vil gøre.

Familie

En masse magi er, hvad denne måned vil give dig. Denne person at elske vil endelig dukke op, og hvis du allerede har en partner, vil du være i stand til at nyde charmen ved meget tilfredsstillende intime møder. Det kan også være, at du har tilfældige møder fulde af romantik, at du nyder nætter fulde af kærlighed eller simpelthen, at du kan nyde to med meget mere entusiasme, som i andre tider. Du skal dog være opmærksom, fordi tilstedeværelsen af ​​Neptun annoncerer forvirring, tvivl og bedrag. Alt kan ske, så pas på med at træffe beslutninger.

Penge

Hvis du beder om penge (for eksempel en raise), vil du vide, hvordan du gør det. Charmerende og charmerende, dine beskeder vil blive modtaget højt og tydeligt (1., 12.)!

Elsker

Frem til den 20. vil Leo bruge meget tid derhjemme, med børnene, hvis han er gift og med kæresten, hvis han er en ung Leo og forelsket. De, der er i parforhold, får i løbet af den første del af oktober mulighed for at begynde seriøst at tænke på et liv sammen, da spørgsmålet om at lægge grunden og danne en familie vil være en prioritet. Der vil være meget kammeratskab og gensidig forståelse. De, der er single, vil have rigtig gode muligheder for at starte et nyt forhold i løbet af den sidste uge af oktober. Fra den 20. og frem vil Leo gerne have det sjovt, i stedet for at blive indespærret derhjemme. Bedste oktoberdage i kærlighed for Leo: 14. oktober og fra 20. oktober til 27. oktober.

Sundhed

Økonomisk bliver det regulært, fordi pengene kommer for sent, og du tjener ikke nok. Du bliver nødt til at overveje at skifte job eller tage et andet job for at få mere indkomst. Du foretager muligvis ikke ændringerne i denne måned, men du vil overveje det.

Arbejde

At tjene penge vil næsten være en mission for Leo i denne meget positive oktober måned, perfekt til at associere, investere, få et job, få en forfremmelse og lukke aftaler. I begyndelsen af ​​oktober vil de have stor klarhed over at skitsere strategier, og det bør de ikke gå glip af. På visse tidspunkter vil følelseslivet konspirere mod arbejdspræstationer, men de kan overvinde det, bevidste om vigtigheden af ​​deres handlinger for familiens fremtidige velvære. Det bedste vil være, at de fremmer arbejdet. På denne måde vil de være i stand til at sænke deres vagt på arbejdet, når andre komplikationer forstyrrer deres projekter.

Forhold

Oktober bliver en måned fuld af kærlighed og gode forhold for Leo. Du smitter af med positivt humør, latter og gode ideer. Takket være dette og din direktehed vil du tiltrække andres opmærksomhed. Hvis du ikke har en partner, så følg din intuition og følelser, som på dette tidspunkt spiller en stor rolle i dine handlinger. Denne efterårsmåned vil vække din følsomhed over for åndelige ting. Så hel dig selv til at udforske viden på dette område ved at læse, deltage i træninger og lære meditationsteknikker, der vil hjælpe dig på mange områder af livet.Takket være indflydelsen fra planeten Merkur på Vægtens positioner vil der være forhold, der befordrer selvuddannelse. Du kan for eksempel tilmelde dig praktik på arbejdspladsen eller starte på et fremmedsprogskursus. Hvis du ikke har lyst til at være sammen med andre mennesker, kan en god bog være svaret. I november får Leo-folkene brug for et længere pusterum. Det foregående år var ikke det nemmeste, så denne måned var man træt og demotiveret. Prøv at få nok søvn og tænk på at gå i spaen for at få en behandling. Uden tvivl har din krop brug for det.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Løven Juni 2024

Det vigtigste i juni 2024 for Lviv vil være følelser og følelser. Humørsvingninger vil gøre …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *