Månedligt horoskop Løven November 2024

Løven er ikke et meget følelsesmæssigt tegn, hvilket er grunden til, at folk født under det værdsætter deres professionelle liv så meget, bruger meget tid på det og er ikke opmærksomme på deres kæres følelser. Det bliver ikke anderledes i november 2024, for Lwu vil igen kaste sig ud i arbejdets hvirvelvind. Horoskop Løven November 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Leo: I denne måned tror du ikke, at dine planer falder igennem, for det er ikke det, det handler om. Benyt denne lejlighed til at opbygge venskaber med de mennesker, der har magten til at ændre dig. Hvis du finder dem for spontane eller for venlige til din smag, skal du ikke blive fornærmet. Gå i stedet i deres retning. Og hvis du føler, at et venskabeligt bånd er ved at blive dannet, så fortæl dig selv, at det er en fremragende ting, og at det vil gøre det lettere at opfylde dine ønsker. På den økonomiske side kan en særlig lukrativ mulighed byde sig. Uanset om du tager det eller ej. Det er op til dig at beslutte, hvad du vil gøre. Horoskop November 2024 Løven – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

November 2024 Horoscope for Leo lover en måned, der vil gøre dig i stand til at spare noget af din indkomst. Vær glad for, at du gør fremskridt i dit liv. Endelig vil du være i stand til at opnå økonomisk frihed og stabilitet. Horoskop Løven November 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Løven November 2024

November vil bringe Leo et deprimerende humør. Du vil være træt og have lyst til at lukke ned. Samtidig skal du beskytte dig selv i denne mørke periode og klæde dig varmt på for ikke at blive ramt af en sygdom, som du vil være mere udsat for denne måned. På grund af din kontemplative tankestil, bliver du nødt til at slappe af fra dine tanker. Derfor, hvis du ikke vil være i selskab med venner, så mediter eller tag et glas vin derhjemme og se din yndlingsfilm.

Held

I denne måned skal du ikke tro, at dine planer falder fra hinanden, for det er ikke det, det handler om. Benyt lejligheden til at knytte sympati med de mennesker, der har magten til at få dig til at udvikle dig. Hvis du finder dem for spontane eller for venlige efter din smag, skal du ikke blive fornærmet. Gå i stedet deres vej. Og hvis du føler, at et venskabeligt bånd er vævet, så fortæl dig selv, at det er en fremragende ting, og at det vil lette virkeliggørelsen af ​​dine ønsker. På den økonomiske side kan der opstå en særlig lukrativ mulighed. Du får det eller ej. Det er op til dig, hvad du vil gøre.

Familie

Du vil dele lange møder med venner, intelligente samtaler, udveksling af meninger, og du vil etablere intense og dybe bånd med din familie. Intet vil være let eller overfladisk, alt vil være forbundet med hjertespørgsmål, vigtige værdier, kærlighedens og begærets kraft og dens store sandheder. Mange gange vil du modtage støtte; andre, stød, der hjælper ham til at reflektere og turde udfordre sine egne modsætninger. Det bliver ikke helt rosenrødt; men han vil komme ud styrket i sine lænker.

Penge

Du bliver båret med af en kosmisk tilstand, der understøtter dine succeser. Hvis du beder om penge eller har brug for penge, kan du regne med din nuværende udstråling for et positivt svar på dine ønsker!

Elsker

Sjov, romantik og fornøjelse indtil den 14., mens Venus forbliver i Skytten, men fra da af vil arbejdet ikke efterlade dig nogen fritid. Derudover vil Leo blive mere og mere optaget af et problem, som han ikke kan løse. Leoninerne bliver nødt til at stå over for foruroligende afsløringer. De vil opdage sig selv som værende jaloux, besiddende eller vrede og bange for, hvad de troede på. Mange vil formår at genkende det og ændre sig med tiden, men andre vil vende sig væk og kaste sig ud i ensomhed. Seksuelt vil de være mere nysgerrige i sengen end normalt og vil slappe af og nyde. Bedste novemberdage i kærlighed til Leo: fra den 6. fra november til 13. november.

Sundhed

I dit hus vil der også være ustabilitet på grund af formørkelsen. Dit hjem kan lide nedbrud i elektriske apparater og biler. Din familie kan lide ændringer i deres økonomi eller i deres arbejde. Du kommer til at have meget travlt, lytte og hjælpe dem. Den generelle ustabilitet, du vil føle, vil gøre dig nervøs og gøre dig opmærksom.

Arbejde

Den spændte atmosfære, som Leos vil opleve derhjemme, vil hæmme deres gode præstationer på arbejdspladsen. I denne november måned vil de lave en masse research, de vil komme i kontakt med folk, der kan hjælpe dem i fremtiden, de vil sende hundredvis af breve eller e-mails, de vil tale meget i telefon, men… indtil den 15. venter pengene. Fra nu af vil de have nogle kontanter, selvom de bliver nødt til at tjene dem hårdt, og de vil modtage dem med en dråbe. Før den dato vil de være vitale, kreative, yndige, men uden en vægt på lommen. De skal, ja eller ja, omlægge arbejdet mere effektivt og udarbejde nye projekter.

Forhold

November vil bringe Leo et deprimerende humør. Du vil føle dig træt og har brug for at tage afstand. Du bør passe på dig selv i denne hårde tid, klæde dig varmt på for ikke at blive syg, hvilket du vil være mere modtagelig over for denne måned. På grund af dine kontemplative tendenser får du brug for en pause fra dine tanker. Så hvis du ikke vil hænge ud med vennerne, så mediter eller få et glas vin, mens du ser din yndlingsfilm derhjemme.Dine præstationer vil blive dårligere, du vil se frem til slutningen af ​​året. Prøv at undgå væsentlige ændringer i din karriere. Pas på dit nuværende job og skift det ikke på trods af den midlertidige mangel på typisk engagement.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Løven Juni 2024

Det vigtigste i juni 2024 for Lviv vil være følelser og følelser. Humørsvingninger vil gøre …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *