Månedligt horoskop Løven Marts 2024

Marts 2024 bliver en meget ustabil tid for Lviv. Nogle gange vil arbejdet komme i forgrunden, og nogle gange familie- eller følelsesliv. Horoskop Løven Marts 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Leo: Denne sektor er befriet fra det saturnske åg, afventende muligheder får en anden dimension, og folk holder endelig deres forpligtelser. Du føler, at denne gang er det godt i gang! Du vil vise, hvad du er i stand til! Lykken kommer aldrig alene. Takket være dine legendariske interpersonelle færdigheder indhenter du den tabte tid på glimrende vis. Alt går i den rigtige retning, og selvfølgelig til din fordel. På den økonomiske side, omkring den 7., forstyrrer fuldmånen din dømmekraft. Det får dig til at føle, at du er helt knust. Tjek før du bander. Horoskop Marts 2024 Løven – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Marts 2024 bliver en gennemsnitlig måned for dig, når det kommer til økonomi. Du brugte mange penge på ønsker i sidste måned, og nu har du ikke noget at dække dine udgifter. Den situation, du befinder dig i, vil lære dig en god lektion om at spare til regnfulde dage. Horoskop Løven Marts 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Løven Marts 2024

Mars i Løven vil støtte hans temperament. Med stor entusiasme vil du kaste dig ud i, hvad der end måtte komme dig, og du vil udmærke dig i alt. Dette kan forstyrre dem omkring dig, som vil være misundelige på din succes. I selskab med andre mennesker vil du udmærke dig ved dine gode kommunikationsevner og din sans for humor. Dine historier fulde af entusiasme vil vække folks interesse, og du vil blive en favorit. I denne periode kan du opleve problemer relateret til fordøjelsessystemet, så favoriser en sund, afbalanceret kost og masser af hvile.

Held

Denne sektor er befriet fra Saturns åg. De muligheder, der venter, får en anden dimension. Folk holder endelig deres forpligtelser. Du føler, at denne gang er det godt i gang! Du vil være i stand til at vise, hvad du er i stand til! Lykken kommer aldrig alene, takket være dine legendariske interpersonelle færdigheder indhenter du på glimrende vis den tabte tid. Alt starter i den rigtige retning og selvfølgelig til din fordel. På den økonomiske side, omkring den 7., forplumrer fuldmånen din dømmekraft. Hun får dig til at føle, at du er helt knust. Tjek, før du overvælder andre med alle navnene på fugle.

Familie

Foråret stimulerer stofskiftet hos dem, der er født under Løvens tegn. Derfor vil du i marts begynde at føle dig vital og energisk igen. Den følsomme sjæl i dette ildtegn vil også nyde godt af de første solskinsdage. Prøv at komme ud, når du har mulighed for det. Gå en tur eller jog, så får du ikke kun lidt sol og ilt, men også nemt tabe dig og føle dig glad og forynget.

Penge

Jupiter har været med til at styrke din skjulte indkomst (arv, investeringsafkast, livrente osv.). Alt du skal gøre er at konsolidere dine seneste succeser og investere dine penge godt. Jupiter har en tendens til at favorisere investeringer, så forhandle strategisk frem for at hæve din stemme. Vejen til noget andet end din indkomst holder din opmærksomhed i marts.

Elsker

Marts måned vil være intens, og løver vil miste overblikket over, hvad deres ejendele er, og hvad deres partner har. Fusion, der er for tæt, vil få dem til at reagere aggressivt, fordi de vil frygte at miste noget, som de værdsætter meget: identitet. Der vil være et højt leveringsflow, men også en følelse af forvirring, der vil generere behovet for at komme væk. For de løver, der er alene, vil det være et passende tidspunkt at tage til erobringen. De, der er i adskillelsesstadiet og skal dele fælles aktiver, kan gøre det, men med en god juridisk rådgiver involveret. Bedste dage i marts i kærlighed for Leo: 14. marts og fra 21. marts til 28. marts.

Sundhed

Økonomisk vil du klare dig rigtig godt, du vil forbedre dig i forhold til sidste måned. Midt på måneden får du et tilløb af penge, som giver dig tryghed og tryghed. Det ville være et godt tidspunkt at investere. Du vil lade dig rive med af din intuition, og du vil tage flere risici end nødvendigt. Du vil blive glad for det twist, som har sat fast din situation.

Arbejde

Arbejdsforhold vil være et problem. For dem, der afslutter en grad, vil det være et ideelt tidspunkt at ansøge om stipendier i udlandet, men ikke at sende deres optegnelser til lokale virksomheder. Det vil ikke være tider med tilstrækkelig overflod på et materielt plan, men da løver har en tendens til at dele deres ejendele og goder med dem, de elsker, vil risikoen for spild være enorm. Det vil være vigtigt at fastholde en vis adfærd for at undgå skade på Solens børns værdighed og stolthed. At tage sig af økonomien bør være kodeordet for marts måned.

Forhold

I marts vil Leo modstå sit temperament. Du vil udnytte alle de muligheder, du får med stor entusiasme og opnå flotte resultater i alt. Dette kan gøre dem omkring dig vrede, som vil misunde din succes. I virksomheden vil du skille dig ud med en ekstraordinær personlig charme og sans for humor. Dine entusiastiske historier vil vække interesse hos andre og gøre dig til deres favorit. I denne periode kan du forvente fordøjelsesproblemer, så fokuser på at spise sundt og hvile.Denne måned vil du være mere selvsikker og selvsikker. Dette er en fantastisk mulighed for at bruge disse egenskaber til din fordel og forsøge at løse problemer, hvor der hidtil har været usikkerhed. Koncentrer dig om de egenskaber, du holder mest af. I marts bør Leo-folk kontrollere deres fremdrift, hvilket kan resultere i langsigtede konflikter. Månens position vil være til din fordel, og du vil være i stand til at indse konsekvenserne af dine handlinger, før de sker. Marts bliver en måned med dualitet og dilemmaer for dig.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Løven Oktober 2024

Oktober 2024 vil blive præget af familie for Leo. Personlige forhold vil dominere din karriere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *