Månedligt horoskop Løven Januar 2024

I januar 2024 bør Kræftens opmærksomhed rettes mod arbejdet, da det er det bedste tidspunkt at præsentere sig godt for chefen og kæmpe for en forfremmelse og lønforhøjelse. Succesen af ​​disse handlinger afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​dit arbejde, men også af dine diplomatiske færdigheder og takt. Horoskop Løven Januar 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Løven: Kontinuiteten i denne sektor sikres og forsynes af Jupiter og Mars. Du lykkes med alt, hvad du gør. Dine ideer er fremragende. Ak, alt dette kan blive kompromitteret af Saturn i Vandmanden, som får dig til at gøre for meget på det forkerte tidspunkt. Leo, hvis du vil have denne måned til at blive en succes, skal du ikke lægge pres på andre. Giv dem den tid, de har brug for til at svare dig. På den økonomiske side ser denne måned godt ud, men på betingelse af, at du ikke lytter til disse gamle dæmoner, som presser dig til at leve over dine evner. Horoskop Januar 2024 Løven – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Leos horoskop for januar 2024 forudsiger en ny indtræden i virksomheden. Vær forsigtig ved at forstå, at som ny virksomhedsejer vil tingene ikke falde på plads hurtigt. Du vil ikke begynde at tjene penge næsten umiddelbart efter du har oprettet din virksomhed. Du skal forstå de fulde omkostninger ved iværksætteri. Forudsigelser af stjernetegn for 2024 fortæller dig, at din virksomhed kan tage længere tid at stabilisere sig og koste mere, end du forventer. Horoskop Løven Januar 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Løven Januar 2024

Januar måned forbereder en lang række professionelle succeser for Løven. Dine vejledere vil bemærke dit høje engagement i arbejdet og kan tilbyde dig en forretningsrejse til udlandet. Din evne til at argumentere vil gøre dig til en professionel forhandler, som du vil bruge på arbejdet og i hverdagssituationer. Du stopper ved ingenting, og du vil være meget opmærksom. Derfor, hvis du har undgået nogle problemer, er det nu det rigtige tidspunkt at løse dem. Men når det kommer til forholdet til dine venner, må du hellere tænke på alt på forhånd for ikke at fortryde noget.

Held

Kontinuiteten i denne sektor sikres og forsynes af Jupiter og Mars. Du har succes med alt, hvad du gør. Dine ideer er fremragende. Ak, alt dette kan bringes i fare af Saturn i Vandmanden, der beder dig om at gøre for meget på det forkerte tidspunkt. Løve! Hvis du vil have denne måned til at blive en succes, skal du ikke lægge pres på andre. Giv dem den tid, de har brug for til at svare dig. På den økonomiske side ser denne måned godt ud, men på betingelse af, at du ikke lytter til de gamle dæmoner, der presser dig til at leve over dine evner.

Familie

Det er tid til at føle, men du vil ikke være for knyttet til andre mennesker, undtagen din partner og dig selv. Du vil have styrken til at ændre ting i dit liv. Du vil lægge planer, komme tilbage på kurs og ændre dine planer. Og han vil gøre det alene, hans familie og venner vil ikke være i stand til at ledsage ham. Du vil føle dig en smule overvældet af dine krav og krav, og du vil heller ikke kunne regne med dine venner, som vil gøre tusindvis af ting. De kan endda dele nogle. Ikke overkrav, alt vil vende tilbage til sin plads.

Penge

Januar er meget gunstig for en sund styring af din økonomi. Himlen er fokuseret på dit daglige liv, dine behov og dine midler. Saturn vil bremse dig lidt i dine initiativer. Alligevel vil du have mulighed for at studere investeringsforslag eller attraktive langsigtede investeringer. Nøglen er at være tålmodig og ikke give efter for impulsive køb, især hvis de er luksuriøse, prestigefyldte og derfor dyre. Dette er ikke en god måned at bruge, men det er et glimrende tidspunkt at spare på!

Elsker

‘Den behagelige tid med fælles fornøjelser hersker igen, men de gode øjeblikke i kærlighed vil afhænge af Lions evne til at udvinde det positive fra de situationer, de oplever. Det er sandsynligt, at de fra tid til anden uden tilsyneladende grund bliver grebet af en vis uro, en følelse, der vil være deres værste fjende, når det kommer til intimitet. Det vil være et gunstigt tidspunkt for “singlene” at starte et kærlighedsforhold: de vil ikke længere se alle former for defekter i hver bejler, der dukker op. Indtil de første dage af februar vil de blive fristet mere af en dyb platonisk kærlighed end af et intenst kødelig forhold. Bedste januardage i kærlighed for Leo: fra 4. januar til 13. januar og 30. januar.

Sundhed

Økonomisk vil du klare dig godt, især de første fjorten dage. Så hvis du skal foretage vigtige investeringer eller opkøb, bør du gøre det i denne periode, så intet stopper dig og alt går godt. I løbet af de 2. fjorten dage er det ikke sådan, at du går galt, men der vil være forsinkelser og øjeblikkelige forhindringer. For ikke at gå igennem det, skal du gennemgå hele dokumentationen omhyggeligt, inden du afleverer den, for ikke at komme i den situation.

Arbejde

I løbet af de sidste ti dage af januar vil leoerne have støtte fra Mercury, som vil favorisere deres forretning. Der vil ikke være nogen til at skygge for dem, når det kommer til køb eller salg, og det er sandsynligt, at de vil blive valgt til en eller anden køreopgave. Det vil være et passende tidspunkt at anmode om lønforbedringer, præcisere betingelser og klart fastlægge forpligtelserne for de involverede parter i ethvert arbejdsprojekt. Selvom tingene ikke bliver, som de ambitiøse løver ønskede før den 19., så begynder en gylden tid for tegnets elever og intellektuelle.

Forhold

Januar forbereder mange succeser på arbejdet for Leo. Dine overordnede vil bemærke dit engagement og kan tilbyde dig en forretningsrejse til udlandet. Dine diskussionsevner vil gøre dig til en rigtig forhandler, som du ikke kun vil bruge i dit arbejde, men også i hverdagen. Intet vil stoppe dig, og du vil være meget forsigtig. Så hvis du har undgået visse problemer, er det nu, du skal løse dem. Når det kommer til forhold til venner, må du hellere tænke over det på forhånd for ikke at fortryde noget.I januar føler du dig som en nyfødt på alle måder. En god måde at frigøre sig fra sidste års stereotyper kan være at tage til udlandet. Jupiter vil være din guide til at håndtere ethvert problem, du støder på. Men på vejen eller derhjemme skal du begrænse din dominerende og eksplosive adfærd. Andre kan blive afskrækket af konstante skænderier. I slutningen af ​​måneden skal du undgå operation, da du vil være påvirket af fuldmånen Pas på dit kredsløb ved at undgå at ryge og spise mad med et højt kolesterolindhold.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Løven Oktober 2024

Oktober 2024 vil blive præget af familie for Leo. Personlige forhold vil dominere din karriere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *