Månedligt horoskop Fisken Oktober 2024

I oktober 2024 vil Jupiter påvirke Vandmanden meget, og det er ikke den bedste måde. Det vil bringe mange variabler, udfordringer og konflikter, som er svære at forene ind i livet. Horoskop Fisken Oktober 2024 – nøjagtige og gratis astrologiske forudsigelser.

Karriere

Fiskene: Denne sektor fungerer som en charme. Desværre er dette glade og gavnlige klima forpurret af de dissonanser, der udgår fra Jomfruen. Fiskene, hvis nogen giver dig et tilbud, der interesserer dig, så lyt ikke til andres meninger. Genopdag din legendariske dømmekraft og stol på din intuition. Hvis du er i tvivl, så vent til den 23. Takket være Mercury in Scorpio, vil du vide præcis, hvad du skal gøre, og du vil træffe din beslutning uden anger eller fortrydelse. På den økonomiske side skal du ikke stole på andres råd, fordi de kan få dig til at foretage et køb, der ikke passer dig. Horoskop Oktober 2024 Fisken – de mest interessante astrologiechskie prognoser her.

Finansiere

Din karriere vil gøre dig i stand til at erhverve stor rigdom, som du aldrig havde forventet. Du får en forfremmelse på arbejdspladsen, og det samme følger med et løntilskud. Økonomi Astrologi 2024 opfordrer dig til at være glad for din præstation. Horoskop Fisken Oktober 2024 – Alle råd fra astrologer her.

Månedligt horoskop Fisken Oktober 2024

I oktober vil Fiskene tage for meget på deres skuldre, og de vil slet ikke være på toppen af ​​deres spil. Samtidig vil du forvente for meget af dig selv, hvilket vil gøre situationen værre, og du vil begynde at føle dig håbløs. Stop op og indse, at du ikke behøver at skynde dig så meget, og at det ikke er produktivt at gøre mange ting på én gang. Reevaluer dine prioriteter og beslut, hvad du vil fokusere fuldt ud på, og udskyd resten. Det er vigtigt at få nok hvile denne måned, ellers kan du få migræne.

Held

Med Jupiters tilbagevenden i Fiskene smiler heldet til dig igen. Du føler dig meget bedre og mere tilpas i din aktivitet. Lykken kommer aldrig alene, du kan implementere alle dine talenter med succes. På bedre dage kan du udnytte andre metoder, der fører dig direkte til succes. Ak, folk kan prøve at sætte en eger i dine hjul. Hvis det er tilfældet, så vær tålmodig, og tingene vil være i orden. På den økonomiske side, hvis du forventer en sum penge, og det tager længere tid end forventet at nå frem, så tag dig af det.

Familie

En tid, hvor du vil opleve kærlighed; kroppens udtryk, skønhed og sanselighed, engagementets alvor samt glæde og vitalitet. Ustoppelig kraft, når det kommer til området for intimitet mellem to mennesker, det sted, hvor vi simpelthen er os selv, uden for mange ord, det rum, der er fyldt med sjæledybder. Du kan få brug for det meget, blive forelsket, blive forført af lidenskab og magi. Uanset hvad du føler, er funktionen af ​​denne fase netop det: at overvinde fordomme og bringe dine ønsker frem i lyset.

Penge

Ikke rigtig tilbøjelig til at spare penge i oktober. Du har tjent meget, øget din indkomst? Der er ingen grund til at spilde dine penge! Selvom nogle muligheder for at genopbygge dine konti dukker op igen i slutningen af ​​december (fra den 20.)!

Elsker

Begær vil være som en magisk eliksir i kærlighedsforhold, næsten perfekt i løbet af de første tre uger af oktober, hvor de vil blive behandlet med sødme, forståelse og generøsitet. De, der endnu ikke har dannet et par, vil have tusind muligheder for at starte et nyt forhold med meget gode varsler. Hvis de er forelskede, men indtil i dag ikke turde tilstå, hvad de føler, vil de endelig vide, hvordan de kan nå hjertet af den elskede. Der vil være fisk, som overrasket vil være genstand for en uventet kærlighedserklæring. Efter den 20. vil frygt og usikkerhed plage dem. De bedste dage i oktober i kærlighed til fiskene: fra 6. oktober til 13. oktober og 19. oktober.

Sundhed

Økonomisk vil du klare dig godt!! Du kommer til at leve en ustabil måned med forsinkelser, men det du får derfra er at se vigtigheden af ​​at ændre dit regnskab og din måde at tjene penge på. Reorganiser, skaf midler, og lad være med at hengive dig til luner uden at tjekke det ud. Du skal begynde at arbejde på en mere ansvarlig måde. Måske skulle du kigge efter en ny indtægtskilde.

Arbejde

Oktober måned er meget god til at komme i kontakt med den tidligere tenor, men måske tager pengene lidt tid. Naturligvis bliver fiskene nødt til at lægge den sløvhed, der kendetegner dem, til side, for at dedikere sig fuldt ud til at konsolidere deres arbejde og økonomiske situation. De skal sige alt, hvad de tænker, på det rigtige tidspunkt, uden at smutte. De vil ikke kun lytte til dem, men de vil dermed få værdifulde allierede, som vil arbejde i lang tid ved deres side. De vil udtrykke sig præcist og skarpt. Ingen vil modstå at være enig med dem. De skal have det bedste ud af de første tre uger af oktober.

Forhold

I oktober vil Fiskene have alt for meget på hjerte, og alligevel vil de tilføje yderligere ansvar. Du vil begynde at kræve for meget af dig selv, hvilket kun vil gøre tingene værre, og du vil føle dig meget ulykkelig. Du skal stoppe op og indse, at du ikke behøver at skynde dig så meget, og det er ikke den bedste idé at belaste dig selv så meget. Sæt prioriteter og beslut, hvad du vil fokusere på først, og hvad der kan vente. Sørg for at få nok hvile, ellers kan du få migræne.Denne måned bliver ret svær for Fiskene. Mars indflydelse vil resultere i en manglende evne til at følge mål. Du vil ofte føle dig håbløs, hvilket sandsynligvis vil blive til vrede, og du bliver nødt til at tage det ud på nogen. Før du ved, hvad der sker, vil mange mennesker omkring dig lide. Prøv i stedet at løbe eller træne kraftigt, f.eks. Men i oktober vil din beslutsomhed betyde mere. Du vil ikke være for ivrig efter at tale med nogen, så det vil være fantastisk, hvis du investerer lidt tid i personlig udvikling.

Tjek også

Post Image

Månedligt horoskop Fisken September 2024

I september 2024 vil der kræves hårdt arbejde for at opnå succes. Mange ting vil …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *